Stormvarsel fra USA

Ser at det er mye fokus på orkanen «Sandy» i mediene i Norge og her kommer en liten statusrapport fra oss som befinner oss i området. Foreløpig er det ikke så ille her vi bor. Mye regn og vind i kastene, men det er forventet at det vil ta seg opp utover dagen. Skolen er stengt, folk oppfordres til å holde seg hjemme og butikkene er utsolgt for vann, lommelykter, batterier og mye annet.

Det blir nok ikke tur til kontoret for min del i dag og vi har ladet opp iPhoner, iPader og PC  for sjansen for strømbrudd er stor. Ellers er det ikke så mye får gjort med situasjonen. Vi har jo litt klimaerfaring med oss fra Nord-Norge, men vi skal ikke være naive og ha respekt for naturkreftene.

Dette innlegget ble skrevet i Fra utekontorene og merket , av Karin Olsen. Bokmerk permalenken.
Karin Olsen

Om Karin Olsen

Fiskeriutsending i USA for Norges sjømatråd. Jeg er utdannet fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole (NFH) ved Universitetet i Tromsø. Har hatt ulike stillinger i Sjømatrådet, sist som markedsansvarlig for ferske og fryste produkter av torsk, sei og hyse, før turen gikk til USA. Jeg er oppvokst på Lenangsøyra i Lyngen og har gjennom hele livet hatt en nært forhold til alt det gode som kommer fra havet.

Legg inn en kommentar